28. marca 2023
(15:48)

Ako pridať svoje udalosti na DOD.SK - jednoducho a rýchlo

DOD.sk sa stáva jedným z najobľúbenejších miest pre zdieľanie a objavovanie zaujímavých udalostí na Slovensku.

Chcete sa podeliť o svoju školskú akciu, vzdelávací webinár, firemný event, mestské podujatie pre verejnosť nekomerčného ale aj komerčného charakteru?

Pridajte si zdarma akciu, event, podujatie, prípadne špecifikcý event typu Deň otvorených dverí, Open House alebo otvorenie prevádzky, pivníc, miesta, firmy.

DOD.sk je platforma a agregátor všetkých podujatí nekomerčného aj komerčného charakteru na území Slovenska.

Ak chcete zviditeľniť podujatie s komerčný, charakterom, neváhajte si zalistovať poduajtie aj na webovej stránke dod.sk. Ste na správnom mieste!

V tomto krátkom blogu vám ukážeme, ako jednoducho a rýchlo pridať vašu udalosť na dod.sk a osloviť tak širokú verejnosť.

DOD.sk sa stáva jedným z najobľúbenejších miest pre zdieľanie a objavovanie zaujímavých udalostí na Slovensku. Či už ide o deň otvorených dverí, open house, otvorenie prevádzky, firmy alebo pivnice, naša platforma ponúka jednoduchý spôsob, ako tieto udalosti zdieľať s verejnosťou. V tomto krátkom blogu sa pozrieme na to, ako si môžete pridať svoje udalosti na DOD.sk a získať väčšiu pozornosť pre svoje podujatia.

  1. Registrácia a prihlásenie: Pre pridanie udalosti na DOD.sk je potrebné sa najprv zaregistrovať alebo prihlásiť, ak už máte vytvorený účet. Registrácia je jednoduchá a rýchla - stačí vyplniť niekoľko základných údajov, ako sú emailová adresa, meno a heslo. Po registrácii a potvrdení emailu sa môžete prihlásiť do svojho účtu.

  2. Pridanie udalosti: Po úspešnom prihlásení kliknite na tlačidlo "Pridať udalosť" alebo "Vytvoriť novú udalosť" v hornom menu. Otvorí sa formulár, do ktorého budete musieť vyplniť podrobnosti o vašej udalosti, ako sú názov, dátum, čas, miesto konania a popis. Nezabudnite priložiť aj atraktívnu fotografiu alebo plagát, ktorý zaujme návštevníkov stránky.

  3. Zvolenie kategórie a cieľovej skupiny: Aby ste svoju udalosť správne zacielili, je dôležité zvoliť vhodnú kategóriu a cieľovú skupinu. DOD.sk ponúka širokú škálu kategórií, ako napríklad vzdelávanie, kultúra, podnikanie, šport a mnoho ďalších. Zvoľte tú, ktorá najlepšie vystihuje charakter vašej udalosti a zabezpečte, aby bola vaša udalosť zobrazená správnym návštevníkom.

  4. Kontrola a odoslanie: Predtým, než svoju udalosť odošlete, skontrolujte všetky zadané informácie. Uistite sa, že ste uviedli presný dátum, čas a miesto, a že popis udalosti je jasný a zaujímavý. Keď ste spokojní so všetkými údajmi, kliknite na tlačidlo "Odoslať" a vaša udalosť bude odoslaná na schválenie administrátorom stránky.

Kategórie

Tagy